Varkenshouderij

Nieuws 201 x bekeken

Supermarkten promoten Beter Leven-kenmerk

Den Haag – Supermarktketen Albert Heijn voert deze week campagne voor het Beter Leven-kenmerk van de Dierenbescherming.

Op de verpakkingen van vleeswaren, vlees en rookworst is een boekje bevestigd waarin uitleg over het kenmerk staat. Er worden 3,25 miljoen boekjes verspreid. Daarnaast besteedt de supermarktketen aandacht aan het kenmerk in zijn maandblad Allerhande en in de bonusfolder.

Naast Albert Heijn doen ook andere partijen mee aan deze actieweek. Unox pakt flink uit met de scharrelrookworst (met twee sterren) door middel van reclamespotjes. Deen Supermarkten gaat de komende week ook aandacht besteden aan het keurmerk.

Het Beter Leven-kenmerk is een sterrensysteem van de Dierenebescherming. Hierbij geldt: hoe meer sterren, hoe diervriendelijker.

Of registreer je om te kunnen reageren.