hogere varkensgezondheid
homeprogrammasprekersinnovatieprijspartnersdierenartsensessielocatiecotnactaanmelden


10 jaar innovatieprijs Varkensgezonder produceren

Tijdens het praktijksymposium zal ook de Innovatieprijs Varkens gezonder produceren voor de 10 de keer worden uitgereikt.  Vorig jaar won varkenshouder Erik Stegink van Piggy’s Palace de innovatieprijs. Wie wint hem dit jaar? Stem nu op uw favoriet!

De genomineerden voor de innovatieprijs 2016 zijn:

koen wouters

Koen Wouters, Varkenshouder in Bergeijk

Koen Wouters heeft een zeugenbedrijf gebouwd met het oog op gezondheid en welzijn door middel van een werp kraamhok gevolgd door een uitloopkraamhok. Het ene om de biggen zo optimaal mogelijk op te fokken de eerste 10 dagen, het tweede om de zeug en biggen los op te fokken. Misschien niet innovatief per onderdeel, maar wel in combinatie.Op dit moment wordt een biggenstal gebouwd met grote groepen, plateau´s, vloerverwarming en ook vloerkoeling, conditionering lucht enz ook weer met als doel gezondheid en welzijn positief te beinvloeden. Ook hierbij geldt hetzelfde, niet innovatief per onderdeel maar wel de combinatie.

Bekijk de video van Koen Wouters

stem op koen 

   
martin van de peut

Martin van de Peut, varkenshouder in Marknesse

Martin van de Peut heeft een varkensbedrijf in Flevoland. Hij is een voorloper als het gaat om het houden van SPF varkens. Focus op genetica, gezondheid en een hoge kwaliteit voer resulteren in bovengemiddelde prestaties van de varkens.

Bekijk de video van Martin van de Peut


stem op martin

   
janneke janssens

Janneke Janssens, Eigenaar De Snuitgeverij en Varkens.nl

Ze maakt goede artikelen met oog voor de varkenshouder. Hoe hij/zij aanpassing op hun bedrijf gedaan hebben en wat kan een collega varkenshouder hier van leren. Veel aanpassingen op het gebied van gezondheid leiden tot meer rendement op het varkensbedrijf. Naast artikelen prikkelt ze ook de varkenshouder dat deze zijn bedrijf verlaat en een bijeenkomst (plenair dan wel stalbezoek) om kennis te delen. Een leven lang leren.

Bekijk de video van janneke Janssens

stem om janneke 

line

boerderij 100 jaar
BOERDERIJ TRAKTEERT
Boerderij bestaat 100 jaar. Om dit met u te vieren bieden wij u als abonnee en varkenshouder de mogelijkheid dit evenement gratis te bezoeken. Bent u werkzaam in de agribusiness? Dan krijgt u 50% korting op de commerciële entreeprijs.
 
Varkenshouder
en Boerderij abonnee
Gratis toegang (t.w.v. € 50,-)

MET KORTINGSCODE
X7A21741D9F7AE8E7

aanmelden-mv
Agribusiness
en Boerderij abonnee
50% korting € 99,50 (i.p.v. €199,-)

MET KORTINGSCODE
X9A41DDBB1B5078F7

aanmelden ab

lijn

footer

VIP-Sponsors:
Meat friends van dun hipra

Ster-sponsors:
impex boehringer preferent ki merialdlv advies trouw nutrition de varkenspraktijk

Begunstigers:
exitus kanters roba schippers inve ab brabant triple air