Foto: Bert Jansen VarkensFoto

De opvolger: ‘Ik wil blijven innoveren 
en verrassen’

Daniëlle van den Heuvel (18) zit nog op school. Voordat ze ’s ochtends gaat, controleert ze eerst de vleesvarkens. In het weekend werkt ze bij een zeugenbedrijf in de buurt.

Haar broer, ook nog student, werkt thuis al mee, vooral in de graandrogerij. Haar moeder verzorgt de administratie, haar vader is van het grote geheel; hij zorgt dat alles goed draait.

Als ik het bedrijf overneem, verander ik …

“De komende tijd gaat er al veel veranderen, ik kijk eerst hoe dat uitpakt. Volgend jaar gaan we uitbreiden naar 5.200 vleesvarkens. Ook komt er een nieuwe graanopslag, want we willen zelf droogvoer voor onze varkens gaan maken. Een zeugenbedrijf aankopen om gesloten te worden, is een idee voor de verre toekomst.”

Over vijf jaar …

“Heb ik bijna mijn has-diploma en werk ik thuis mee. Ik hoop een succesvol zelfstandig ondernemer te zijn. Ik wil hoe dan ook blijven innoveren en consumenten blijven verrassen met mooie en lekkere producten.”

Beweeg over de iconen voor meer informatie.

Dit artikel is onderdeel van de rubriek De opvolgerOok meedoen? Mail je naam, leeftijd, soort bedrijf en telefoonnummer naar margreet.welink@reedbusiness.nl.

Dit artikel is onderdeel van de rubriek De opvolger. Ook meedoen? Mail je naam, leeftijd, soort bedrijf en telefoonnummer naar margreet.welink@misset.com.

Beheer
WP Admin