Varkenshouderij

Foto & video 2770 x bekeken 6 reactieslaatste update:18 dec 2013

Parlementaire barbecue: netwerken en vlees eten

Traditioneel bieden de Productschappen Vee en Vlees en Pluimvee en Eieren de leden van de Tweede Kamer en vertegenwoordigers van de sectoren een barbecue aan op de laatste dag voor het reces.

Chefkok Huub Oudshoorn vertelt over de kwaliteitsproducten van eigen bodem die de genodigden voorgeschoteld krijgen. Boerderij sprak verder ondermeer met vertrekkende landbouwwoordvoerders en met Charlie Aptroot, de man die de bedrijfs-en productschappen wil opheffen. Hij is dankbaar dat hij een uitnodiging kreeg voor het etentje.

Engel Lameijer

Laatste reacties

 • jan1966

  Ormel; 'we mogen niet meer vaccineren', van wie mag dat niet? Van de overheid die aan de leiband van de retail (Marc J.) loopt. Ga maar lekker regeltjes exporteren naar het buitenland Ormel, bye bye.

 • joannes

  Dat belooft niet dat de boerenbelangen verdedigd zullen worden. Zij gaan ervanuit dat de boeren meebewegen in de trent naar Rondeel Eitjes

 • Heijdravleesvee

  De chef kok beweert dat DE SECTOR samen met de kamerleden mag BBQ-en, maar ik zie geen collega's alleen maar 'opvreters'.

 • wzandbergen1

  BBQ om te netwerken en vlees eten? Hoezo netweken, geen uitnodiging voor de BBQ gehad........Vlees eten is er zodoende ook niet ook niet bij............

 • J@gertje

  Ik heb Thieme niet gezien, die zat een eindje verderop te genieten van een overheerlijk vegasaté-tje.

 • W Geverink

  Van kunstvarkensvlees, kunstkip en kunst biefstuk stukken...

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.