Premium Frank Feldmann vult het voorraadvat met bactiecultuur die het fermentatieproces versneld op gang helpt. Dit is het enige handwerk. Alles is geautomatiseerd. - Foto's: Henk Riswick 10 juni 2017 Varkens • Achtergrond Melkzuurbacteriën halen beste uit het voer Redactie Kees van Dooren themaredacteur varkensmest en varkensgezondheid Deel dit artikel: Lees ook Premium Marktanalyse 27 mrt Verdere prijsdruk op veevoedermarkt Nieuws 27 mrt Agrifirm verliest 9% voeromzet in 2023 Premium Interview 24 mrt Anita van Dorst (Agrifirm): ‘Ervaringen afnemers breng ik aan managementtafels’ Geef een reactie Antwoord annulerenReactie Wanneer je reageert ga je ook akkoord met de regels. Reactie plaatsen
Premium Interview 24 mrt Anita van Dorst (Agrifirm): ‘Ervaringen afnemers breng ik aan managementtafels’