Varkenshouderij

Achtergrond 220 x bekeken 1 reactie

Wachten op prijsstijging varkens

De afzet van biggen loopt deze week iets beter dan vorige week. Vleesvarkenshouders tonen iets meer interesse voor de dieren. Van een prijsverhoging is echter geen sprake. Daarvoor moet de prijs van vleesvarkens stijgen. Nederlandse en Duitse slachterijen houden hun noteringen al weken gelijk. De DPP_biggenprijs blijft deze week dan ook onveranderd op 22 euro per big. Daarmee komt die notering voor het eerst dit jaar boven het niveau van de vergelijkbare week van vorig jaar.

Eén reactie

  • no-profile-image

    pj

    Geloof niet dat stijging komende 4 maanden nog gaat gebeuren!
    Als ik ongelijk heb krijg ik nog spijt dat onze stallen halfvol liggen maar daar zijn we ook weer zo overheen en we hebben nu nog mooi een halve kuil ccm zitten.

Of registreer je om te kunnen reageren.