Varkenshouderij

Achtergrond 280 x bekeken 6 reacties

Hilckmann en Compaxo verlagen prijs

In tegenstelling tot hun concurrenten Vion en Van Rooi Meat verlagen de varkensvleesbedrijven Hilckmann in Nijmegen en Compaxo in Zevenaar hun varkensprijzen voor deze week met 2 cent naar respectievelijk € 1,43 en € 1,39 per kilo. Vion en Van Rooi Meat houden hun varkensprijzen deze week gelijk op respectievelijk € 1,53 en € 1,43 per kilo. Hilckmann wil de verliezen op de verkoop van het varkensvlees beperken door de verlaging van de varkensprijs. De afzet van varkensvlees loopt niet best. Vion en Van Rooi Meat vinden een prijsverlaging niet nodig.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  jaap

  Hoi Derk weer terug van vakantie? Kun je het woordje "nog" weghalen in de laatste zin. Ik vind dat het een verkeerde tendens zet. In een markt die na volgende week weer naar boven gaat/kijkt.

 • no-profile-image

  Derk Klein Kranenberg

  Jaap, ik ben inderdaad weer terug van vakantie. Je hebt gelijk. Ik heb de tekst inmiddels aangepast. Derk

 • no-profile-image

  varken

  Guus en Ben hebben al jaren stiekem verkering!

 • no-profile-image

  boerke

  ik ken guus al 20 jaar. heb hem nog nooit positief horen praten over de vleeshandel. ik denk dat hij hilckman ook besmet heeft

 • no-profile-image

  boer

  En dan te bedenken dat Ben én Guus deze en vorige week toevallig allebei op vakantie zijn........

 • no-profile-image

  pj

  Eindelijk zitten slachterijen niet meer op 1 lijn en zijn de noteringen niet meer zo voorspelbaar.Goed voor de handel en uiteindelijk ook voor varkenshouder!

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.