Varkenshouderij

Achtergrond 216 x bekeken 3 reacties

Duitse varkensprijs daalt niet

Ondanks een moeizaam lopende afzet van varkensvlees, houden Duitse slachterijen hun varkensprijzen deze week onveranderd op € 1,56 per kilo geslacht gewicht franco slachterij exclusief btw. Het aanbod van vleesvarkens neemt weliswaar wat toe, maar is kennelijk nog niet voldoende om de prijzen te kunnen drukken. Dat wilden Duitse slachterijen wel, omdat zij naar eigen zeggen geld verliezen aan het slachten van varkens. De Duitse varkensprijs ligt door het ontbreken van een daling 2 cent per kilo hoger dan een jaar geleden.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  ikk

  beter controleer je op spelling

 • no-profile-image

  boer

  Aankomende week nog voldoende aanbod aan varkens, daarna structureel minder varkens op weekbasis. Dus: in plaats van omlaag, over een week omhoog!!

 • no-profile-image

  guillaume

  Het zijn allemaal kantoor 'acteurs' die slachtvarkens en inkopers en ze zijn nog geraffineerd in regisseren van de markt(script op valse emotie).Het lijkt wel JiskeFet,daar snap je ook niets van(wel lachen!) .Net als de marktberichten, het aanbod,zijn deze wel te controleren.Moet volgende week, inderdaad' 'Boer',stijgen.

Of registreer je om te kunnen reageren.