Varkenshouderij

Achtergrond 203 x bekeken 4 reacties

Van Rooi verhoogt varkensprijs met 3 cent

Van Rooi Meat verhoogt zijn varkensprijs voor deze week met 3 cent naar € 1,46 per kilo geslacht gewicht. Daarmee lopen Vion en Compaxo weliswaar weer 1 cent per kilo in op Van Rooi Meat, maar lopen desondanks nog 1 cent achter. Zij verhogen hun varkensprijzen deze week met 4 cent per kilo. Vorige week deed Van Rooi Meat er 2 cent bij, terwijl Vion en Hilckmann hun prijzen onveranderd hielden.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  bas

  volgens mij lopen vion en hilkman dan nog 1 cent achter want 3+2 is vijf cent en dat is nog altijd meer dan 4 cent

 • no-profile-image

  broodvechter

  Dat is toch wat er geschreven staat Bas ????

 • no-profile-image

  boertje

  Allemaal wel mooi maar hoeveel is dat neto op de beurs waar brengen ze nu het meeste op 1,46 bij van rooi of 1,56 bij vion.. Alles bij elkaar komt het toch op het zelfde neer Waar blijf die NMA

 • no-profile-image

  Keutelboer

  Wie het weet mag het zeggen . Er zal links en rechts wel weer met toeslagen gewerkt worden . Die natuurlijk per klant verschillen ondanks de zelde aantallen varkens leveringen . En de kosten zijn per klant en soms per levering niet gelijk . Kan te maken hebben met aantallen per levering ,tijdstip levering enz. Dus hoe moeilijker vergelijkbaar hoe meer varkens ze zo goedkoop mogelijk kunnen inkopen . Voor hen is een varken grondstof en elk bedrijf probeert zijn grondstoffen zo goedkoop mogelijk in te kopen . En natuurlijk zijn eind product zo duur mogelijk te verkopen . Geld daar gaat het om . Een notering stelt dus weinig voor als men de rest niet kent . Hoe wil men dan vergelijken . Dit al zeker als elk huisje heeft zijn kruisje .

Of registreer je om te kunnen reageren.