Varkenshouderij

Achtergrond 330 x bekeken 6 reacties

Stijging biggenprijs zet door

De stijging van de biggenprijzen zet door. De biggenprijzen van de DPP en Vion stijgen met € 1,50 naar respectievelijk € 33,50 en € 36,50 per stuk. De vraag naar biggen is groot door positieve verwachtingen over de varkensprijzen over vier maanden. Bovendien verwachten vleesvarkenshouders een verdere stijging van de biggenprijzen. Zij vullen hun leeggekomen stallen dus zo snel mogelijk.
Op de Duitse veiling Teleporc steeg de varkensprijs vandaag niet en bleef gelijk op € 1,68 per kilo.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  boer haverkamp

  Zal tied wurd'n

 • no-profile-image

  veerijder uut twente

  juust

 • no-profile-image

  guillaume

  Nog een hele lange weg te goan wil ie er riek aan worden,moi zelf gin pogge holden.Beter kun je biggen importeren,ku'j meer aan verdienen,en minder wark.

 • no-profile-image

  pogge houder?

  kijk ,leerzaam en leuk tegelijk. wat zijn pogge? ik denk zogge? zo noemen ze ze bij ons! of was het een schrijffout? overigens betaald vion deze week wederom 2 cent extra weektoeslag, nu al 2 weken achter elkaar terwijl de rest in winterslaap zit! van van rooi had ik toch wel een antwoord verwacht. van vion vind ik het slim, de rest had het het afgelopen jaar ook wel erg gemakkelijk, vion op maandag de prijs bekend laten maken, en dan op woensdag een antwoord geven, ga zo door vion, en maak pas later bekent wat je doet. zo komt er tenminsten weer wat handel!

 • no-profile-image

  Bart

  Dus zal de beurs minimaal 2 cent omhoog moeten corrigeren. Of zitten die nog steeds in hun wel heel lange winterslaap !!!

 • no-profile-image

  piet

  Kan iemand vertellen wat de beurs gedaan heeft?

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.