Varkenshouderij

Achtergrond 149 x bekeken 2 reacties

Duitse varkensprijs flink hoger

De Duitse slachterijen verhogen hun varkensprijzen vandaag met 5 cent naar € 1,56 per kilo geslacht-gewicht. Nederlandse slachterijen zullen dat voorbeeld volgende week bijna zeker volgen. Deze prijsverhoging is vooral een gevolg van een krap aanbod van vleesvarkens. Varkensvlees gaat weliswaar wat beter van de hand, maar levert geen 5 cent per kilo meer op. Zodoende leveren de Duitse slachterijen in op hun marges. De Duitse varkensprijzen liggen deze week 10 centper kilo hoger dan een jaar geleden.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    jopiesnel

    de slachterijen hebben al genoeg marge gemaakt de afgelopen tijd door hele lange tijd druk op de vleesprijzen te houden.En `t financiele resultaat van VION liegt er ook niet om

  • no-profile-image

    tja

    5 cent valt me tegen had 7 verwacht
    schiet niks op zo

    merje .maandag mer wir leveren

Of registreer je om te kunnen reageren.