Varkenshouderij

Achtergrond 259 x bekeken 3 reacties

Rustige varkensmarkt

Er gebeuren weinig spannende dingen op de varkensmarkt. Varkensvlees levert deze week hetzelfde op als vorige week. Bovendien is het aanbod van vleesvarkens ruim voldoende voor de slachtcapaciteit. Varkensslachterijen schuiven deze week vleesvarkens naar volgende week, omdat zij een slachtdag misten. Bovendien halen zij vleesvarkens voor aflevering over twee weken naar volgende week, omdat zij met Pinksteren ook een slachtdag verliezen. Daardoor is er weinig reden om de varkensprijs te verhogen.

Prognose:

prijzen blijven gelijk.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  jopiesnel

  wat een lulverhaal naar voren halen en doorschuiven.

 • no-profile-image

  john

  derk waarop baseer jij je voorspellingen???? eerst schrijven geen verhogingen en nog 6 uur later staat er een verhoging van 2 cent! betekent dat je maar enkele bronnen raadpleegt (dus te weinig) of helemaal geen bronnen hebt en het verhaaltje schrijft naar eigen inzicht?

 • no-profile-image

  pieter

  wat een onzin verhaal derk!! En wij betalen jouw salaris door mijn abonnement bij de boerderij dat is nog het ergste!! Zoek dingen fatsoenlijk uit of plaats niks derk! Anders ontslaan

Of registreer je om te kunnen reageren.