Varkenshouderij

Achtergrond 163 x bekeken 1 reactie

Eén kwaliteitssysteem voor transport en verzamelcentra

Het Productschap Vee en Vlees introduceert eind september van dit jaar één kwaliteitssysteem voor het transporteren en verzamelen van vee.

Dat systeem vervangt de verschillende bestaande kwaliteitssystemen. Veetransporteurs en eigenaren van verzamelcentra die enkele zware overtredingen plegen, kunnen voor maximaal één jaar uit het kwaliteitssysteem worden gezet. Veetransporteurs en -handelaren vrezen dat buitenlandse transporteurs en verzamelcentra er niet aan mee zullen doen. Voor hen zal er dus een andere kwaliteitsborging moeten komen. Dat bleek gisteren op de jaarvergadering van de Nederlandse Bond van Waaghouders.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    john

    maximaal 1 jaar is veeeel te kort !!

Of registreer je om te kunnen reageren.