Varkenshouderij

Achtergrond 438 x bekeken

Hypor wijzigt verkoop

Fokkerij-organisatie Hypor gaat per 1 januari een duidelijke splitsing aanbrengen in de verkoopkanalen voor de verschillende fokproducten.

De productiestructuur van conventionele fokgelten wordt aangepast. De productie van fokgelten op het bedrijf van de familie Meulenbelt in Deurne wordt beëindigd. De verkoop van alle Hypor fokgelten loopt vanaf 1 januari geheel via het bedrijf Hogenkamp Dierstromen van Johnny Hogenkamp in dalfsen. De Hypor-organisatie houdt de verkoop van SPF fokgelten, KI beren, en het eigen aanfoksysteem BioHypor in eigen hand. De centrale Hypor-organisatie houdt toezicht op alle fokkerij-activiteiten in binnen- en buitenland en wil op die manier maximale genetische vooruitgang genereren.

Of registreer je om te kunnen reageren.