Varkenshouderij

Achtergrond 181 x bekeken 2 reacties

Duitse varkensveiling noteert hoger

De 505 aangeboden vleesvarkens brachten vanmiddag met € 1,44 per kilo 1 cent meer op dan vorige week woensdag op de Duitse internetvarkensveiling Teleporc. Het aanbod van vleesvarkens is niet groot in Duitsland. Bovendien loopt de afzet van varkensvlees iets vriendelijker. Of Duitse slachterijen de prijsverhoging op Teleporc komende vrijdag gaan volgen is nog maar zeer de vraag. Zij hebben hun prijzen drie weken geleden met 3 cent per kilo verhoogd en zullen even willen wachten met een verdere prijsverhoging. De Teleporc-prijs ligt deze week 6 cent per kilo hoger dan een jaar geleden.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  varkensboer uit het oosten

  varkens 1 cent biggen 1 euro
  varkenshouders vissen weer achter het net

 • no-profile-image

  boerke

  vion duitsland heeft de afgelopen 2 jaar 6 keer de prijs eenzijdig verlaagd, zouden ze de prijs ook eens een keer eenzijdig durven verhogen?

Of registreer je om te kunnen reageren.