Varkenshouderij

Achtergrond 172 x bekeken 2 reacties

Duitse varkensprijs niet hoger

Ondanks een iets vriendelijker afzet van varkensvlees, gaan de prijzen van de Duitse varkensslachterijen vandaag niet omhoog. Die noteringen blijven dus onveranderd op € 1,40 per kilo geslacht-gewicht franco slachterij. Dat is 10 cent per kilo meer dan begin november vorig jaar. Vraag en aanbod van vleesvarkens zijn in Duitsland goed in evenwicht met elkaar. Varkensnekken en -middels leverens iets meer geld op. Omdat de Duitse varkensprijzen vorige week met 3 cent per kilo stegen, blijven die deze week gelijk. De Duitse organisatie van varkenshouders Vereinigung von Erzeugergemeinschaften für Vieh und Fleisch stelt dat de varkensprijzen met een classificatie van FOM of AutoFOM voortaan gelijk zijn. Nederlandse slachterijen zullen hun prijzen volgende week hoogstwaarschijnlijk ook onveranderd houden.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  vleesvarkensboer

  ben op zoek naar biggen met een goede gezondheid, 1000 per week nodig, wie kan me helpen ?

 • no-profile-image

  Jean Janssen

  Wij kunnen ze leveren.
  Janssen Koningsbosch 06-51150902

Of registreer je om te kunnen reageren.