Varkenshouderij

Achtergrond 447 x bekeken 6 reacties

Van Rooi Meat verhoogt varkensprijs

Het varkensvleesbedrijf Van Rooi Meat verhoogt zijn varkensprijs deze week met 2 cent naar € 1,18 per kilo geslacht-gewicht. Daarmee wijkt het bedrijf af van de andere Nederlandse slachterijen, die hun varkensnoteringen deze week onveranderd houden. Volgens Van Rooi Meat trekt de vraag naar varkensvlees binnenkort aan door het opstarten van vleeswarenfabrieken in het binnen- en buitenland. Bovendien wil het bedrijf zijn prijsverlaging van 3 cent in week 51 van vorig jaar enigszins goedmaken. In die week verlaagden de Duitse varkensvleesbedrijven hun varkensprijzen niet, terwijl er bij alle Nederlandse varkensslachterijen 3 cent van de prijzen af ging.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  vionus

  heeeeeey van rooy staat hoger met zun prijs dan de vion en lagere kosten
  tralalala

 • no-profile-image

  bestolene

  dus van rooi is nu de eerste die bekend dat ook hij van zijn leveranciers gestolen heeft ney als de rest.

 • no-profile-image

  ronald

  Ja jullie zijn en worden nog steeds bestolen in Nederland!!! Maar prijs zal verder aantrekken. Oost Europa schreeuwt werkelijk om varkens. Hier is alles in december afgeleverd (deels ivm subsidie tot 31.12.2009) en nu géén varkens meer in de stallen..... Dus laat je morgen/vrijdag géén dom verhaal aanlullen, prijs MOET omhoog.

 • no-profile-image

  boerke

  nou vleuten, je weet wat je te doen staat. een stuiver erbij om te beginnen. vraag is goed aanbod krap, zeker in oost-europa en niet onbelangrijk, we hebben het bitter hard nodig

 • no-profile-image

  Patrick

  Hallo allemaal . ik ben net bezig aan een blog uit de ,,daadwereklijkheid" genomen . Oost Europa is groter dan Hongarije akkoord maar de koopkracht alhier zijnde de uitgegeven budgetten aan de kassa leiden eerder dat als het over Hongarije gaat en de nodige aantallen ,jullie best de aanhanger achter de Merce kunnen gangen ipv ze te ,,moeten" mee te geven aan Vaex of Hunland ... Met de aantallen in de aanganger zul je meer compactibeler zijn tegenover de vraag.
  Ik wens alle varkensboeren alhier topprijzen maar zolang er geimporteerd word naar het ,,modern communisme" de inlandse prijs alhier altijd 25%... te hoog zal zijn.Proficiat aan het Hongaarse geluid die durven ten minste hun naam hieronder te plaatsen.

 • no-profile-image

  Lintelose

  Zal het tij dan toch eindelijk keren ....

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.