Varkenshouderij

Achtergrond 518 x bekeken 4 reacties

Schippers niet verrast over Hoger Beroep

Directeur Mark Schippers van Schippers Bladel is niet verrast over het Hoger Beroep dat oormerkenfabrikant Allflex aanspant tegen zijn bedrijf.

"We hadden dat eigenlijk wel verwacht. We zien een nieuwe zaak met vertrouwen tegemoet." Dinsdag werd bekend dat Allflex het vonnis van de rechter in Middelburg, waarin deze stelt dat Schippers niet van namaak van Allflex-oormerken kan worden beschuldigd, wil aanvechten in Hoger Beroep bij het Hof in Den Bosch. Ook start Allflex een bodemprocedure bij de rechtbank in Middelburg.

Zelf is Schippers bezig de geleden schade van de afgelopen maanden in kaart te brengen. Het bedrijf wil in principe een schadevergoeding claimen. Doordat de mallen waarmee Schippers produceerde in beslag waren genomen, lag de productie stil. "Bovendien werden we in onze goede naam aangetast", aldus Mark Schippers.

Lees ook: Allflex in hoger beroep tegen Schippers over oormerk

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Bert

  Volhouden Schippers.Laat ons op lager niveau nog een eerlijke concurrentie blijven bestaan.Op hoog niveau is het al veel uit geschakeld
  Bert

 • no-profile-image

  gj

  Schippers wist natuurlijk van tevoren dat dit niet goed zou gaan!
  Die rechter heeft het waarschijnlijk op de rotary er flink van langs gekregen.
  De blunder wordt nu in Hoger Beroep glad gestroken. Namaak hoort nu eenmaal niet.

 • no-profile-image

  democratisch

  Foei Gj, je mag niet verklappen dat we in Nederland geen scheiding meer hebben van de politieke, uitvoerende en gerechtelijke macht. Nou wordt je nooit meer een kandidaat om bij de rotary aan te schuiven.

 • no-profile-image

  M. Jansen

  Haha.. Net goed voor Allflex..

Of registreer je om te kunnen reageren.