Varkenshouderij

Achtergrond 530 x bekeken 3 reacties

Kleinere varkensslachterijen volgen Vion

De kleinere varkensslachterijen (Compaxo, Hilckmann en Van Rooi Meat) volgen Vion deze week met hun varkensprijzen. Zij verhogen die allemaal met 3 cent per kilo. daarmee loopt Vion nog steeds 1 cent per kilo achter op zijn concurrenten. Die verhoogden hun prijzen in week 13 met 2 cent per kilo, terwijl Vion zijn prijs toen onveranderd hield. Vion liep vorige week 1 cent per kilo van zijn achterstand in door zijn prijs met 1 cent te verhogen, terwijl de meeste andere slachterijen hun prijzen toen gelijk hielden. De verwachting was dat Vion deze week weer 1 cent per kilo in zou lopen. Dat gebeurt dus niet.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  boer

  Die titel klopt dus niet. Moet zijn: Vion kan kleine slachterijen weer niet volgen!!!

 • no-profile-image

  Derk Klein Kranenberg

  Goede suggestie boer uit Brabant.

 • no-profile-image

  bertus

  de vion participeert in geld, het wordt tijd dat de sector dit een keer inziet !!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.