Varkenshouderij

Achtergrond 147 x bekeken 2 reacties

NVV-biggenprijs 1 euro omhoog

De biggenprijs van de Nederlandse Vakbond Varkenshoudersd stijgt volgende week met 1 euro naar 54 euro per stuk. De vraag naar biggen is goed, ondanks de tegenvallende opbrengst van vleesvarkens. Vleesvarkenshouders verwachten de komende maanden een flinke prijsstijging van hun slachtrijpe dieren. Daar spelen zij nu al op in door hun stallen zoveel mogelijk te vullen. De NVV-prijs biggenprijs kigt 7 euro per stuk hoger dan een jaar geleden.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    putvol

    Het mag nu toch wel duidelijk zijn dat de nvv leden duidelijk minder biggen per zeug produceren per jaar dan gem. NL. Al jaren een onverantwoorde notering.

  • no-profile-image

    putleeg

    Niet iedereen kan de 30 grens halen meneer putleeg.

Of registreer je om te kunnen reageren.