Varkenshouderij

Achtergrond 165 x bekeken 3 reacties

Duitse varkensprijzen zakken niet

De Duitse slachterijen verlagen hun varkensprijzen vandaag niet, ondanks een groot aanbod van vleesvarkens en een matige afzet van varkensvlees. Die prijzen blijven dus onveranderd op € 1,30 per kilo geslacht-gewicht. Het verschil in varkensprijzen tussen Nederland en Duitsland blijft dus 13 cent per kilo, als de Nederlandse slachterijen hun noteringen volgende week niet verhogen. Daar ziet het niet naar uit. Varkenshammen en -schouders gaan moeilijk van de hand door de sluiting van de vleeswarenindustrie. Daardoor moeten de slachterijen die onderdelen van het varkenskarkas invriezen. De Duitse varkensprijs ligt deze week 11 cent per kilo lager dan een jaar geleden.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  knor knor

  En nu volhouden! Beurs, vanavond ook standhouden, dan kijken wat Vion komende week gaat doen. Kan dan niet anders als corrigeren.
  Het jaar eindigt goed en start goed!

 • no-profile-image

  arie

  als vion niet corrigeerd zou ik als ik aan vion zou leveren( wat ik niet doe) toch is bij mezelf te rade gaan of ik er wel goed aan doe om nog zaken te doen met die prijsdrukkers!

 • no-profile-image

  uit eigen

  lekker he die been hammetjes van vion met het kerst pakket wie zal die toch betalen. en ze kunnen deze prijs wel 3 weken laten staan goed hoor. dit geld ook voor de andere nl slachterijen niet alleen vion is de zwarte piet maar wel de trent zetter. misschien 2010 keer als eerste een plus doen ipv achteraf corr.

Of registreer je om te kunnen reageren.