Varkenshouderij

Achtergrond 302 x bekeken 3 reacties

Duizenden liters mest weggestroomd

Duizenden liters mest zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag over een openbare weg in het Drentse plaatsje Smilde gestroomd.

De mest was afkomstig uit een mestsilo dat op een naburig stuk land stond. Het slot en het hendel van de pomp waren vernield. Dat heeft de politie gemeld.

De eigenaar van de silo heeft aangifte gedaan van vernieling. De mest stroomde over de openbare weg en kwam in de sloot terecht. Het waterschap is ingelicht in verband met de vervuiling van het oppervlaktewater.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  frankspiekker@hotmail.com

  Ik hoop dat diegene een fijne straal mest over zich heengekregen heeft savonds, hebben ze de vermoedelijke dader(s) meteen te pakken.

 • no-profile-image

  de tukker oet twente

  Hier zit duidelijk een luchtje aan.

 • no-profile-image

  stront

  hier doet de AID waarschijnlijk niets aan, O WEE als de boer een mest bon niet perfect heeft ingevult of als er "illegaal" mest gereden word, maar als die burger vandalen de stront over de straat laten lopen dan komt alleen de pilitie maar in beeld, geen AID.

  De boer heeft gedaan wat hij behoord te doen, goed vergrendelt met een slot erop, nu kan de AID de boer niet aanpakken, dan is er natuurlijk geen lol aan.

  Als de AID er wel bij betrokken is dan moet de redactie van de boerderij het hele verhaal melden, niet de helft.

Of registreer je om te kunnen reageren.