Varkenshouderij

Achtergrond 203 x bekeken 1 reactie

Biggenprijs gelijk

De biggenprijs blijft deze week onveranderd. De Nederlandse Vakbond Varkenshouders houdt haar verwachtingsprijs gelijk op 45 euro. Het aanbod van biggen is groot, maar de afzet binnen de vaste koppelingen loopt goed. Dat houdt de biggenprijs overeind. Bovendien neemt het aanbod van biggen een enkele maanden af door stoppers en terugkomers onder de zeugen. De opbrengst van Nederlandse biggen in het buitenland valt nog tegen.

prognose

onveranderd

Eén reactie

  • no-profile-image

    henk

    De NVV prijs is toch geen verwachtingsprijs, volgens mij is het een gemiddelde biggenprijs die in werkelijkheid is ontvangen door vermeerderaars die mee doen de prijsvergelijkingsonderzoek van de NVV.

Of registreer je om te kunnen reageren.