Varkenshouderij

Achtergrond 201 x bekeken 3 reacties

Duitse varkensprijs stijgt 3 cent

De Duitse varkensprijzen stijgen volgende week met 3 cent per naar € 1,83 per kilo.Door het einde van de vakanties neemt de vraag naar varkensvlees toe. De slachterijen vinden de varkensprijs te hoog ten opzichte van de opbrengst van het varkensvlees. Zij willen hun varkensprijs niet verhogen om hun marges wat te verbeteren. Het aanbod van vleesvarkens is krap. Nederlandse varkensslachterijen moeten de prijsstijging van hun Duitse concurrenten volgen omvoldoende varkens aande haak te krijgen.

prognose

stijgend

Laatste reacties

 • no-profile-image

  magereboer

  duitsland vion= plus 3. zal vion nu de daad bij het woord voegen, en dus de nederlandse vleesvarkens met minimaal 3 cent verhogen? In het eerste half jaar was het verschil met de duitse vion te groot, maar dit zou men in het tweede half jaar goedmaken.Het verschil is nu weer te groot, dus laat zien dat je woorden geen loze zoethoudertjes zijn. Advies aan vion(nederland) verhoog met minimaal 3 cent

 • no-profile-image

  boer

  om hun marges wat te verbeteren ???????????????????????????????????????????????????????????????? en de boer dan ??????????????????????????????????????????

 • no-profile-image

  harm

  duitse slachterijen kunnen toe met mindere marges , werken efficienter of ? ,wie het weet mag het zeggen!!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.