Varkenshouderij

Achtergrond 194 x bekeken

Nieuw voer voor beren

Een nieuw voer van Rijnvallei geschikt voor beren

Rijnvallei heeft een nieuw voerconcept voor beren en gelten geïntroduceerd. Het aantal beren dat afgemest wordt neemt fors toe door de toenemende vraag naar dier- en milieuvriendelijk geproduceerd vlees en de goede mogelijkheden om deze beren te verwaarden. Met de voeders uit het Berengoed concept wordt in de specifieke voerbehoefte van zowel de beren als de gelten voorzien waardoor het mogelijk is om topresultaten te behalen.

Zowel beren als gelten kenmerken zich door hun efficiënte voerverbruik en goede classificatie-eigenschappen: ze hebben de mogelijkheid om veel spieraanzet te realiseren en beide beperken zich in de spekaanzet. Om de specifieke sexe eigenschappen optimaal te benutten zijn de voeders uit het Berengoed concept extra smakelijk, hebben ze hogere energiewaardes en bevatten ze extra eiwitten met een specifieke verhoging van enkele aminozuren. Het resultaat: een hoge groei, goede classificatie en scherpe voederconversie in combinatie met lage voerkosten en minimaal uitval. Samen met de varkenshouder wil Rijnvallei met dit concept het hoogste saldo in de beren- en geltenhouderij realiseren.

De prijs is vastgesteld op €28 per 100 kilo en is afhankelijk van de bestelde hoeveelheid.

Marc Dijkerman

Of registreer je om te kunnen reageren.