Varkenshouderij

Achtergrond 243 x bekeken

PVV wil ook in 2008 weer Weekend van het Varken

Het Productschap Vee en Vlees (PVV) wil samen met de Stichting Varkens in Zicht weer een Weekend van het Varken houden.

Zo’n weekeinde was in 2007 voor het eerst en had als resultaat dat ongeveer 5.500 mensen een zichtstal bezochten.

Het plan voor een Weekend van het Varken is onderdeel van de publiekscampagne ter bevordering van het imago van de varkenshouderij. De campagne wordt woensdag in de bestuursvergadering van het PVV besproken.

Het PVV wil de invulling van het weekeinde van het varken dit jaar als het even kan breder maken. Zo zouden alle varkensbedrijven die dat willen er met een eigen invulling aan mee moeten kunnen doen. ”Het gaat om het toegankelijk en inzichtelijk maken van de sector. De sector geeft het signaal: kom kijken en oordeel zelf”, aldus het PVV.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.