Varkenshouderij

Achtergrond 188 x bekeken 2 reacties

PVV krijgt voor het grootste deel gelijk

Het PVV kreeg ook in hoger beroep voor het grootste deel gelijk in van de rechter in de zaak dat jongerenorganisatie Pink van de PvdD aanspande naar aanleiding van een receptenboekje dat was bijgesloten bij Donald Duck.

Pink kreeg alleen gelijk op het punt dat het woord ‘Advertentiebijlage’ te klein was afgedrukt. Veder zou de uitspraak dat vitamine B12 alleen in dierlijke producten voorkomt te stellig zijn. Het geven van voorlichting over vlees en voeding staat echter niet ter discussie.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Anning

  Donald Duck lust alleen eendekroost!

 • no-profile-image

  A.v.d.Hof

  Wetenschappers hebben mij bevestigd dat het niet is uit te sluiten dat de vitamine B (waaronder B12) opname bij mensen (langzaam aan)minder wordt door gentech in voedsel (bijv. gentechmaïs). Het is overigens ook nog niet honderd procent zeker aan te tonen omdat het onderzoek naar deze effecten ontbreekt.
  We denken dat er nog volop vitamine B12 in dierlijke producten zit, maar is dat nog wel als voorheen, voordat dieren "gentechvoer" aten? Of breekt gentech iets wezenlijks in het lichaam van mensen af waardoor (onvoldoende) B12 kan worden opgenomen? Wat heb je dan aan het eten van dierlijke producten, anders dan de zekerheid dat we daardoor grote gezondheidsrisico's lopen?

Of registreer je om te kunnen reageren.