Varkenshouderij

Achtergrond 303 x bekeken 1 reactie

Ronald Scholten

Ronald Scholten (1969) is sinds 2003 varkenshouder en adviseur in Hongarije.

Hij is afgestudeerd aan de Hogere Landbouwschool te Deventer (intensieve veehouderij) en aan Wageningen Universiteit (Veehouderij). In de periode 1993 tot 2003 werkte hij bij het Praktijkonderzoek Varkenshouderij in Rosmalen en bij Beuker Vochtrijke Diervoeders BV. In die jaren is de kennis over brijvoer en bijproducten ontstaan, die nu goed van pas komen op zijn varkensmesterijen in Hongarije en in zijn nieuwe onderzoeksbaan bij Nutreco R&D (projectmanager fermentatie brijvoer).

Foto

Eén reactie

 • no-profile-image

  Henny van den Burg

  Beste Ronald,

  Via een kennis kwam ik op deze site terecht. Ik ben Henny van den Burg en mijn bedrijf heet De Verrassingsmand. Ik maak en verkoop cadeaumanden voor alle gelegenheden/ Ik heb begrepen van meerdere Nederlanders die in het buitenland wonen of verblijven dat het vaak moeilijk is iets te sturen naar hun achterblijvers in Nederland voor bijv. een geboorte, huwelijk, verjaardag, zakenrelatie, feestdagen of zomaar. Hoge kosten, niet zeker dat het aankomt, enz. Ik heb inmiddels al heel wat Nederlanders die in het buitenland verblijven blij kunnen maken met mijn service. Ik zou graag een link of een banner met uw site willen ruilen en ik nodig u graag uit om een bezoekje aan http://www.deverrassingsmand.nl te brengen. Misschien kunt u het ook aan de andere Nederlanders mijn website doorgeven zodat zij ook van mijn service gebruik kunnen maken.  Bij voorbaat dank en ik zie graag uw reactie tegemoet.  Met vriendelijke groeten,  Henny van den Burg

  www.deverrassingsmand.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.