Varkenshouderij

Achtergrond 176 x bekeken 5 reacties

Unifar-zeugenprijs 2 cent hoger

Slachtzeugen worden volgende week duurder. Unifar verhoogt haar zeugenprijs met 2 cent naar 95 cent per kilo. De ISN-zeugenprijs stijgt met 3 cent naar € 1,23 per kilo. Het zeugenaanbod is normaal voor de tijd van het jaar. De vleesverwerkende industrie heeft de komende weken wat minder slachtzeugenvlees nodig, omdat zij minder zeugenvlees gaat produceren. Vion stopte vorige week 14 cent van de toeslag in de roepprijs voor zeugen. Die steeg daardoor naar € 1,10 per kilo geslacht-gewicht.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  kees

  graag aub de prijzen nauwkeuriger bijhouden anders hebben wij er nix aan

 • no-profile-image

  Derk Klein Kranenberg

  Wat bedoelt u met het nauwkeuriger bijhouden van de prijzen? De prijzen op www.boerderij.nl kloppen volgens mij.

 • no-profile-image

  kees

  ik bedoel dat er vorige week nog stond bij de vion prijs 0.98 dat moest 0.96 zijn en nu staat er ineens weer 1.10 bij de vorige prijs van de vion dit was een paar weken geleden ook al zo met de isn prijs die niet klopte gr

 • no-profile-image

  Derk Klein Kranenberg

  Vion heeft 14 cent van zijn toeslag in de roepprijs voor slachtzeugen gestopt. Daardoor is die prijs gestegen van 96 cent naar € 1,10 per kilo. Vorige week stond de prijs volgens mij op 96 cent. Om geen prijsverschil van 14 cent te krijgen, heb ik de prijs van de vorige week verhoogd naar € 1,10 per kilo. Groeten, Derk.

 • no-profile-image

  Derk Klein Kranenberg

  U verwisselt de zeugenprijzen van Vion en Danish Crwon volgens mij met elkaar. De zeugenprijs van Danish Crown bedraagt 98 cent per kilo. Vion noteerde twee weken geleden 96 cent per kilo.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.