Varkenshouderij

Achtergrond 169 x bekeken 1 reactie

Britten ruimen tweede bedrijf in Surrey

Na het ontdekken van MKZ op een rundveehouderij in Egham in het Zuidengelse Surrey is ook het vee op een naastgelegen bedrijf geruimd op verdenking van MKZ. Dat heeft het hoofd van de diergeneeskundige dienst Debby Reynolds meegedeeld.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Freek

    Fijne jongens die Engelsen. Dit heb ik drie weken geleden al gezegd, er komt nog meer. De geest is uit de fles en dan zit 'ie er niet zomaar weer in. Ook dit zal ogenschijnlijk weer met een sisser aflopen om daarna eind oktober de grote klap te gaan geven. Met lagere temperaturen en hogere luchtvochtigheid gaan we daarna hard.
    Waarom denken mensen in godsnaam sterker te zijn dan de natuur?? Sommige politici die in het verleden fouten gemaakt hebben geven dat nu ruiterlijk toe en worden voorvechter voor het omgekeerde. En dan bedoel ik natuurlijk meneer van Agt en de palestijnen. Zou de nieuwe burgemeester van Eindhoven ook zijn fout al inzien of blijft die plaat voor zijn kop hangen??

Of registreer je om te kunnen reageren.