Varkenshouderij

Achtergrond 210 x bekeken 2 reacties

Giertank in beslag genomen

Een tweetal politieagenten hebben vorige week een 62-jarige boer uit Uitgeest opgepakt vanwege het niet-emmissie-vrij uitrijden van mest.

Omdat hij reeds voor de 26e keer werd betrapt heeft de regionale politiedienst zijn giertank in beslag genomen. De man raakte bij aankomst op het politiebureau van Beverwijk dusdanig van streek dat hij onwel werd.

Hij moest in het ziekenhuis worden opgenomen en werd na 3 dagen ontslagen.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  geen stijl

  Dit is wat we noemen de realiteit ,iemand die milieu vriendelijk werk afstrafen , bovengronds uitrijden wordt in onze omringende landen nog steeds toegepast , terwijl de grootte milieu vervuilende fabrieken of bedrijven gewoon doorgaan , laten ze die bazen ook een' s zo oppakken en behandelen als ze deze man gedaan hebben .
  Gewoon schande

 • no-profile-image

  groen

  De betreffende veehouder werkt met het firsysteem. Hij is op hardhandige wijze gearresteerd..heeft een blauwe voet en blauwe polzen! Ook heeft hij een verdraaide schouder en een hartinfarct gehad. Nog steeds is hij hier nog niet van hersteld.

Of registreer je om te kunnen reageren.