Varkenshouderij

Achtergrond 157 x bekeken 2 reacties

Meer partijen aan zet voor andere varkenssector

Volgens actiegroepen als Wakker Dier deugt er niet van de varkenshouderij. En veel consumenten hebben volgens Annechien ten Have boter op het hoofd.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    huybregts

    laat ze eerst de visserij maar is aan pakken dat is nog veel dieronvriendelijker paling levend in zout ,haring sterft op den droge,sportvisserij trekt een haak door de bek van een vis en gooien hem dan gewond weer terug, kreeft gooien ze levend in kokend water,eten die mensen die zo hard roepen dus ook geen vis

  • no-profile-image

    Michelle Mc Leary

    Ik begrijp dat verandering ingewikkelder en 'enger' is dan in de status quo blijven en dat er een hoop haken en ogen aanzitten. Wat ik alleen erg jammer vind, is dat blijkbaar eerst de ander moet veranderen dan dat we bij onszelf beginnen. En zo blijft de bal overgegeven worden. Als je echt iets wilt en ergens in gelooft, dan begin je daar mee en laat je je niet weerhouden door het gedrag van anderen. Dus begin met het welzijn van de dieren voorop te laten staan ipv te wachten tot alle consumenten het roer omgooien. Succes!

Of registreer je om te kunnen reageren.