Varkenshouderij

Achtergrond 166 x bekeken 2 reacties

Geen herstel biggenmarkt

De situatie op de biggenmarkt verbetert komende week zeker niet. Omdat veel biggen een aantal weken blijven liggen stijgen de aflevergewichten, soms tot wel 30 kilo. De biggenmarkt is een ware duwmarkt. Nederlandse mesters zetten laag in als zij een bod doen. In het buitenland is de situatie nog slechter. Alle afzetmarkten laten het afweten. Vanaf februari volgend jaar wordt toch voorzichtig gerekend met hogere vleesprijzen. In combinatie met de huidige lage biggenprijzen kan dat tot een omslag leiden op de biggenmarkt.

prognose

geen herstel

Laatste reacties

  • no-profile-image

    ricardo

    geen prijsverhoging voor feb. 2008 dan wordt financiering een probleem voor menig varkenshouder!

  • no-profile-image

    a. kranenburg

    LEt op, geef vooral geen geld mee naar mestafnemers!! Hou jullie poot stijf als het om prijzen gaat, want het is toch van de gekke dat wij naar de bank moeten om geld te lenen t.b.v. de gigantische bedragen die er in de mest omgaan. Dit moet stoppen!!!!!!!!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.