Joviander: jong rundvlees van kruislingkalveren
VanDrie Group presenteert dinsdag 25 april samen met Hanos-slager Van der Zee een nieuw vleesconcept: Joviander.
Joviander positioneert zich tussen kalfsvlees en rundvlees. Het vlees heeft een eigen signatuur; zacht, mals en mager als kalfsvlees, maar met de karakteristieke smaak van rundvlees.
Vlees van Belgisch Witblauw-kruislingkalveren
Joviander is vlees van Belgisch Witblauw-kruislingkalveren die op een leeftijd van 10 tot 12 maanden en een gewicht van 250 kilo geslacht worden. De VanDrie Group werkt aan de mesterijkant samen met voerfabrikant Gebroeders Fuite. Met dit nieuwe vleesconcept speelt de VanDrie Group in op het toenemende aanbod van kruislingkalveren vanuit de melkveehouderij. Voor luxe blankvleeskalveren met Belgisch Witblauw-bloed is maar een beperkte afzetmarkt.