Rundveehouderij

Nieuws 1936 x bekeken

Nieuwe importeur Brunimat melktaps

Montfoort – Mechanisatiebedrijf Holland-Utrecht heeft het importeurschap van Brunimat Melktapautomaten overgenomen van SAC Nederland. Voor onderdelen, service of een nieuwe melktap kunnen melkveehouders voortaan bij Holland-Utrecht in Montfoort terecht.

Met de Melktapautomaat kan de veehouder 24 uur per dag vanaf het erf melk verkopen. De melk wordt in de automaat gekoeld en geroerd. Door middel van een nauwkeurige sensor wordt, na het inwerpen van geld, een afgepaste hoeveelheid rauwe melk gedoseerd.

Inmiddels draaien er volgens Holland-Utrecht tientallen van deze automaten in heel Nederland. Het mechanisatiebedrijf spreekt van een groeiende vraag naar de Zwitserse melktaps.

Of registreer je om te kunnen reageren.