Rundveehouderij

Nieuws 1639 x bekeken 3 reacties

Roelof Joosten nieuwe voorzitter NZO

Den Haag - De Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) heeft Roelof Joosten benoemd tot voorzitter. Hij volgt Cees 't Hart op die per 1 juni 2015 terugtreedt. Dat meldt de NZO op haar website.

Joosten wordt per 1 juni de nieuwe algemeen directeur van FrieslandCampina. Ook daar volgt hij Cees 't Hart, die overstapt naar bierbrouwer Carlsberg, op.  Het bestuur van de NZO bestaat straks naast Joosten uit: Joost van der Hoogte (vice-voorzitter), Thom Albers, Werner Buck, Albert de Groot en Eric Hulst.

Laatste reacties

 • abtje


  Gun die man het beste, maar wat stelt de NZO nu voor als standaard de Fc baas voorzitter wordt? Tuurlijk, ze beheren 80% van de melk. Maar geloofwaardigheid bouw je anders op...

 • poldes


  abtje,

  gelijk heb je.

 • koestal

  theekransje ?

Of registreer je om te kunnen reageren.