Rundveehouderij

Nieuws 1658 x bekeken

De Samenwerking en DZ-Six samen verder

Haastrecht/Bergambacht - Mengvoercoöperatie De Samenwerking neemt branchegenoot DZ-Six Diervoeders uit Bergambacht over. Dit hebben beide bedrijven bekendgemaakt.

De Samenwerking neemt alle aandelen in Six over van de familie Zijderlaan. Voorlopig blijft geproduceerd worden op beide locaties van de twee bedrijven. Geleidelijk aan wordt de productie ineengeschoven en op één locatie geconcentreerd. De nieuwe combinatie gaat verder onder de naam van De Samenwerking. Beide bedrijven zijn regionaal georiënteerd en werkzaam in het weidegebied in West- en Midden-Nederland. Zijn zijn vooral actief in de rundveehouderij en produceren samen meer dan 100.000 ton mengvoer. De bedrijven denken zich samen beter te kunnen ontwikkelen, de kosten beter te kunnen verdelen en meer expertise te kunnen bundelen.

Of registreer je om te kunnen reageren.