Rundveehouderij

Nieuws 1009 x bekeken

Cargill verkoopt deel Belgische activiteiten aan Nutriprof

Mechelen - Cargill verkoopt haar Belgische activiteiten in de sector van de productie en distributie van veevoeder voor herkauwers aan Nutriprof.

De overeenkomst omvat de productie van likemmers in Viller-le-bouillet, de distributie in België van andere voederproducten voor herkauwers en de rechten  op de merknaam Math's. De activiteiten betreffende onderzoek en ontwikkeling, evenals het beheer van de product portfolio blijven onderdeel van Cargill.

De verkoop van genoemde onderdelen past volgens Cargill in de strategie om zich te concentreren op haar kerncompetities in de rundvee voedersector. Het bedrijf is al sinds 1953 actief in België en heeft meer dan 1.000 werknemers in negen vestigingen in steden als Antwerpen, Gent en Mechelen.

Of registreer je om te kunnen reageren.