Rundveehouderij

Nieuws 2508 x bekeken 1 reactie

Alma den Hertog nieuwe voorzitter NoorderlandMelk

Spier – Alma den Hertog (54) is tijdens de ledenvergadering van coöperatie NoorderlandMelk voorgesteld als nieuwe voorzitter. Zij treedt hiermee in de voetsporen van Ad van Velde die na ruim 7,5 jaar het voorzitterschap neerlegt.

Den Hertog is vanaf 2002 bestuurlijk actief. Eerst als bestuurslid bij LTO Slochteren en vanaf 2010 tot heden bij LTO Noord-Groningen, waar zij de portefeuille Flora & Fauna beheert. Hier is zij sinds eind mei 2014 ook interim-voorzitter. Ook was zij actief als voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Rabobank Midden-Groningen.

Samen met haar man heeft ze een melkveebedrijf in Luddeweer.

Eén reactie

  • koestal

    Mooie uitdaging voor deze boerin

Of registreer je om te kunnen reageren.