Rundveehouderij

Nieuws 763 x bekeken 1 reactielaatste update:24 feb 2014

'Optreden tegen etikettensjoemel bij Jumbo'

Den Haag - Staatssecretaris Sharon Dijksma (Economische Zaken) moet optreden tegen gesjoemel met de etikettering van Nederlands rundvlees, dat als Iers werd verkocht. Dat zegt Tweede-Kamerlid Sjoera Dikkers (PvdA).

Dikkers stelt de kwestie aan de orde vanwege de vondst van als Iers aangeduid rundvlees bij supermarkt Jumbo. Zij vraagt staatssecretaris Dijksma aan te geven hoe ze Jumbo gaat aanpakken en op welke manier de consument zich te weer kan stellen tegen zulke foute etiketten.

Eén reactie

  • info48

    Héél hoge bestuurlijke boete's geven voor FRAUDE, dat is toch het woord voor misleiding, vergissing of slordigheid als het om administratieve zaken in de Agrarische sector gaat?
    Meten met 2 maten????

Of registreer je om te kunnen reageren.