Rundveehouderij

Nieuws 1385 x bekeken 2 reacties

Duitse supers verlagen melkprijzen met 15 procent

Berlijn - De Duitse supermarkten geven de bij de zuivelindustrie bedongen kortingen volledig, en soms nog meer dan volledig, door aan de consument.

Dat blijkt uit berichtgeving van de publieke omroep ARD. De omroep meldt dat de beide Aldi-ketens (Nord en Süd) bijvoorbeeld de prijs van een liter volle melk met 10 cent hebben verlaagd naar 59 cent. Magere melk kost eveneens 10 cent minder en kost nu 55 cent per liter. Dat komt neer op een prijsverlaging van rond de 15 procent. De grote concurrenten, waaronder Lidl, zijn Aldi gevolgd of zullen dat alsnog doen, aldus de ARD.

Laatste reacties

  • KGB

    Geld weggeven doen ze graag (wat denk je zelf)

  • aejp.poels

    dit is pas het begin

Of registreer je om te kunnen reageren.