Rundveehouderij

Nieuws 561 x bekeken

Zuivelaars genomineerd voor Merk van het Jaar

Rijswijk - Voor de titel Merk van het Jaar 2013 zijn Campina, Chocomel en Mona genomineerd in de categorie Zuivel, kaas en geelvetten. De verkiezing is georganiseerd door Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI).

Mona is ook nog genomineerd voor de prijs voor meest vernieuwende merk. In de categorie Verse, salades, diepvries en verpakte groente zijn Hak, Iglo en Ola genomineerd.

De genomineerden voor de FNLI Merk van het Jaar Awards 2013 zijn maandag bekend gemaakt. De genomineerden zijn gekozen op basis van een grootschalig consumentenonderzoek. Dit onderzoek is uitgevoerd in samenwerking met EFMI Business School en GfK Panel Services Benelux. De merken zijn beoordeeld op kwaliteit, innovativiteit en expressiviteit. Het merk dat absoluut de hoogste score voor gemeten merkkracht behaalt, in combinatie met de sterkste merkkrachtontwikkeling ten opzichte van 2012, krijgt de titel van sterkste levensmiddelenmerk van 2013. De winnaar wordt bekendgemaakt op 3 oktober. In 2012 won Douwe Egberts de Award.

Of registreer je om te kunnen reageren.