Rundveehouderij

Nieuws 1930 x bekeken 6 reacties

'Babyvoedingsfabriek Assen van de baan'

Assen - De bouw van een babyvoedingsfabriek in Assen lijkt van de baan. Directeur van de Scepter Brands Company Christian Maas heeft tegenover RTV Drenthe verklaard dat hij het plan niet van de grond kan krijgen door gebrek aan medewerking vanuit de lokale politiek.

Vanuit de politiek in Assen leidt dat tot verbaasde reacties. Echter, ook een Chinese investeerder heeft zich volgens de berichten al teruggetrokken. De mengfabriek zou 20 tot 30 miljoen euro kosten en werk bieden aan ruim 200 mensen. Maas zou nu uitkijken naar vestiging in Duitsland.

Laatste reacties

 • de beul

  wel een beetje dom,als je niet een beetje leniger bent als plaatselijke politiek.Het gaat toch om werkgelegenheid??? Maar als ondernemer snap je de nederlandse politiek momenteel toch al niet.

 • somporn

  Werken er dan alleen maar randdebielen,20 tot 30 miljoen investeringen,dus werkgelegenheid voor toeleveranciers en toekomstige werknemers op de plant,het moet toch niet gekker worden in NL.
  Common sense?

 • Mels

  Het moet hier een groot NEPtuur park worden en al het voedsel moet geimporteerd worden,NIMBY effect en wat we niet zien weten we niet.Allemaal een snoeischaar van de koning. Plaatselijke politiek verbaasd?,ja, wakker geschrokken in hun pluche zal je bedoelen.

 • jocox

  En dan maar janken over het mogelijk verlies van een kazerne.
  Ook in Assen voert incompetentie kennelijk de boventoon.
  Het is aan de Assenaren daar bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen mee af te rekenen en niet mee te janken met deze jankers.

 • NoordHollander

  ik dacht dat de hunebeddentijd voorbij was maar ziehier
  ik denk dat minister plassterk ingeschakeld moet worden
  en in den haag maar zeuren over bezuinigen en aow ertjes korten geweldige politieke beslissingen

 • vandenbrand

  dan maken we van nederland maar een groot natuurgebied, kunnen we in de toekomst mogelijk ontwikkelingshulp van china krijgen.

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.