Rundveehouderij

Nieuws 673 x bekeken 1 reactie

Goedkeuring jaarrekening 2012 FrieslandCampina

Amersfoort - De ledenraad van zuivelcoöperatie FrieslandCampina heeft de jaarrekening over 2012 vastgesteld en goedgekeurd.

Met de goedkeuring van de jaarrekening is ingestemd met een uitkering uit de winst van de onderneming als prestatietoeslag aan de leden-melkveehouders van de coöperatie van in totaal 126 miljoen euro en bijschrijving op naam van leden-melkveehouders van in totaal 84 miljoen euro aan ledenobligaties-vast.

De ledenraad van zuivelcoöperatie FrieslandCampina bestaat uit 210 leden-melkveehouders. Zij vertegenwoordigen de leden uit de 21 districten van de zuivelcoöperatie in Nederland, Duitsland en België. In ruim twee weken tijd zijn de jaarcijfers in 79 districtsvergaderingen door bestuur en directie toegelicht en besproken met de leden-melkveehouders van de coöperatie.

Eén reactie

  • koestal

    De toeslag is bij veel boeren wel heel erg welkom !

Of registreer je om te kunnen reageren.