Rundveehouderij

Nieuws 3642 x bekeken

DOC-directeur volgend jaar met pensioen

Linschoten - DOC-directeur Jannes Oosterveld gaat voorjaar 2014 met pensioen, daarom begint de Raad van beheer van DOC Kaas binnenkort met het zoeken van een opvolger.

Dit bevestigt voorzitter Arjan Schimmel van de Hoogeveense coöperatie. Oosterveld zelf wilde tot nu toe geen uitspraken doen over zijn pensionering. Afgelopen weekeinde kwamen echter geruchten over het pensioen van Oosterveld in omloop.

Volgens Schimmel staat de datum van het terugtreden van Oosterveld al enige tijd vast. Een opdracht voor het zoeken van een opvolger is volgens hem nog niet uitgezet, maar wel is een vertrouwenscommissie ingesteld. Het selecteren en voordragen van een geschikte kandidaat om Oosterveld op te volgen vindt later dit jaar plaats.

Jannes Oosterveld trad in 2001 aan als opvolger van Bert van Willigenburg. Hij kwam toen van kaasproducent Baars, onderdeel van het Wessanen-concern.

Of registreer je om te kunnen reageren.