Rundveehouderij

Nieuws 1116 x bekeken 2 reacties

Noorderland belegt meer wervingsbijeenkomsten

Ezinge/Lopik - NoorderlandMelk gaat extra huiskamerbijeenkomsten beleggen om tegemoet te komen aan de belangstelling van melkveehouders. Dit laten de coöperatie en A-ware weten.

In eerste instantie waren 2 bijeenkomsten belegd in maart. Er zijn echter zo veel serieuze aanvragen, compleet met motivatie, binnengekomen dat besloten is één of meer bijeenkomsten extra te beleggen, vertelt voorzitter Ad van Velde. Er is met opzet gekozen voor relatief kleinschalige huiskamerbijeenkomsten om een persoonlijk karakter en directe contacten tussen geïnteresseerde veehouders en management van NoorderlandMelk en A-ware te waarborgen.

Laatste reacties

  • Mozes

    Het kost blijkbaar heel veel moeite om veehouders te overtuigen.

  • nieuwsgierig

    Zekerheid van een behoorlijke melkprijs bij een stabiele organisatie met wereldwijde handelskanalen is een heel belangrijk iets in deze onzekere tijden,
    om alleen je focus op een iets hogere melkprijs te richten is echt niet verstandig want A-ware heeft nog niets bewezen en kan van alles beloven. De fabriek moet nog gebouwd worden, dus waar praten we over!

Of registreer je om te kunnen reageren.