Rundveehouderij

Nieuws 822 x bekeken 2 reacties

Mogelijk toch babyvoedingsfabriek in Assen

Assen - Mogelijk komt er toch een fabriek voor de productie van babyvoeding in Assen. Dat meldt RTV Drenthe. Eerder verklaarde directeur van Scepter Brands Company Christian Maas tegenover de omroep dat de plannen in Assen niet doorgaan vanwege gebrek aan medewerking vanuit de lokale politiek. Ook gaf hij aan al in gesprek te zijn met twee Duitse steden en een andere plaats in Drenthe.

Er komt nu een vervolggesprek tussen Maas, de Commissaris van de Koning Jacques Tichelaar en wethouder Henk Matthijsse van Assen. Betrokken partijen willen echter nog geen informatie naar buiten brengen. Met de plannen zou een bedrag van 30 miljoen euro zijn gemoeid. Op den duur zou de fabriek 300 arbeidsplaatsen opleveren.

Laatste reacties

  • koestal

    kan er nog wel bij

  • jordi 1455

    Gemeentes moeten die fabriek verwelkomen, het zou goed zijn voor de lokale werkgelegenheid.

Of registreer je om te kunnen reageren.