Rundveehouderij

Nieuws 4606 x bekeken 2 reacties

Dierenbescherming niet blij met actie Jan Linders

Doetinchem - Supermarktketen Jan Linders heeft vanaf deze week regionaal geproduceerd rundvlees in de schappen.

Een goede zet, maar de communicatie daar omheen verloopt niet goed. Er wordt gesproken over een Beter Leven-keurmerk, terwijl de keten daar niet voor erkend is. Dat zet de Dierenbescherming op scherp na de recente negatieve publiciteit rond het keurmerk. En vervolgens vallen de vleesveehouders van Limousin Regionaal over de super, omdat de informatie van de keten verdacht veel op die van de veehouders lijkt.

Laatste reacties

  • koestal

    dierenbescherming niet blij,o maar wanneer zijn die wel blij ?

  • derikx

    zeg wat je doet en doe wat je zegt.

Of registreer je om te kunnen reageren.