Rundveehouderij

Nieuws 2877 x bekeken 6 reacties

Dwangsom dreigt voor geitenhouder

Zeeland - Geitenhouder Erik Smits uit in het Noord-Brabantse Zeeland hangt een dwangsom van 5.000 euro per week boven het hoofd. Dat meldt het Brabants Dagblad.

De gemeente Landerd heeft Smits laten weten dat, als de vergunning voor de nieuwe geitenstal wordt vernietigd, uiterlijk op 1 mei 2013 de dierbezetting per stal moet voldoen aan de vergunning uit 2010. Momenteel zitten er teveel dieren in bepaalde stallen.

Laatste reacties

 • B bob

  De Overheid is extreem onzorgvuldig geweest tijdens de Qkoort uitbraken en zal nu wel hard moeten optreden tegen schoften zoals herr Smits.
  Deze man kan met deze houding/werkwijze de hele Nederlandse Veehouderij veel schade toebrengen.(stiekem Lid van Wakker Dier ?)
  Zijn er Boeren die deze nietsnut op zijn verantwoording kunnen aanspreken ?

 • jocox

  Als die ambtenaren van Landerd net zou hard zouden werken als Erik Smits zou ons land er met minder ambtenaren beter voor staan. Ze hebben dan immers geen tijd meer om harwerkende mensen langer voor de poten lopen met ergerlijke chicanes en pietluttigheden.
  Overigens getuigt de taal van B bob ( noem wel uw echte naam dan bent u immers aanspreekbaar ) van minachting voor een hardwerkend gezinshoofd.
  Hij moet het gezin Smits niet aanspreken op het falen van de ambtenaren ( kennelijk is hij er ook een maar dan blijkbaar zwaar gefrustreerd ).

 • anton1937

  Bob B schrijft en praat als de PVV en past niet in de Nederlandse samenleving.

 • B bob

  Ik ben gewoon tegen dierfolterpraktijken en geef mijn ongezouten mening hierop. Iedereen die met deze gruwelheden bezig is wil hier achter gesloten dueren mee doorgaan. Dan is het natuurlijk erg naar als je de Freedom of speech niet kan stoppen in een Democtatie !

 • jocox

  B bob : Freedom of speech kan mitsdien u de ander met respect bejegend.
  U geeft daar geen blijk van en zou er goed aan doen zich dat ter harte te nemen. Nu bereikt u geen enkel zinnig mens niettegenstaande uw wellicht nobele motieven.

 • mazzel1

  Anton; maak je maar geen zorgen. Bobke maakt geen deel uit van de Nederlandse samenleving want heeft in eerdere reacties steeds verwezen naar Texas als thuisbasis. Is wel een nachtdier want reageert plaatselijke tijd altijd in de nacht. Kan het daglicht zeker niet verdragen....

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.