Rundveehouderij

Nieuws 1235 x bekeken

C1000 start met eigen lijn babymelk

Amersfoort - C1000 introduceert onder eigen naam met een lijn babymelk, opvolgmelk en peutergroeimelk. Het gaat om vijf varianten bedoeld voor zuigelingen onder de zes maanden, tussen zes en tien maanden en vanaf tien maanden en voor peuters van een tot twee jaar en ouder dan twee jaar.

Babymelk kent verhoudingsgewijs maar weinig leveranciers. Bekende A-merken in dit segment zijn onder meer Friso en Nutricia Nutrilon. C1000 heeft al langer luiers en potjes babyvoeding onder het huismerk in de schappen liggen en wilde het assortiment verder aanvulllen. Of het Nederlandse melk betreft die gebruikt wordt voor de productie, kon een woordvoerder vrijdag niet vertellen.

Guido Kobessen

Of registreer je om te kunnen reageren.